A Process Control története

A cég története

A Process Control Kft-t 1990-ben alapítottuk ipari folyamatirányítási problémák megoldására. Jelenleg az elsődleges tevékenységünk folyamatirányítási műszerek fejlesztése és gyártása.

Mérnökeink és szakértőink a 80-as évek közepe óta dolgoznak együtt, ami azt jelenti, hogy a Process Control története több mint 30 évvel ezelőtt kezdődött.

Korábbi termékek

A cég több mint 30 év tapasztalatát hordozza magában, melyet hozamszámítóművek 4 egymás utáni generációjának fejlesztése, működtetése és karbantartása során szereztünk.

1986-ban készült első termékünk, az UNIFLOW-01 hozamszámítómű csak orifice és turbinás mérőket támogatott.

UNIFLOW-01 hozamszámítómű

Az UNIFLOW-10 és UNIFLOW-20 hozamszámítóművek panelre szerelt formában készültek, és egyetlen mérőkört tudtak csak kezelni.

UNIFLOW-20 hozamszámítómű

A 8 mérőkörrel szerelt UNIFLOW-100 már folyadékok és áramlásmérők szélesebb körét tudta kezelni.

UNIFLOW-100 hozamszámítómű

Az UNIFLOW-200 valószűnűleg a legsokoldalúbb és rugalmasabb hozamszámítómű a piacon. 8 + 4 mérőköre van, és gyakorlatilag minden ipari áramlásmérőt kezel. Ez egy kép az eredeti designról.

UNIFLOW-200 hozamszámítómű
Jelenlegi termék

Az UNIFLOW-200 nemrég kapott egy design frissítést, az előlapi színeket és gombokat terveztük újra.

UNIFLOW-200 hozamszámítómű

A termékfejlesztés soha nem áll meg

A termékfejlesztésünk mögötti fő hajtóerő a vásárlóink egyedi kérései és az iparág fejlődése. A világszerte működő UNIFLOW-200 egységeket rendszeresen frissítjük új fimware-rel hogy az új vagy frissített mérési szabványokat támogassuk.

Bármilyen folyadékról vagy áramlásmérőről is van szó, olyan megoldásokat szállítunk, melyekkel hosszú távon számolhat.