Rólunk

A Process Control Kft. magyar tulajdonú cég, amely 1990-ben alakult, első sorban folyamatirányítási feladatok ellátására.

Tevékenységünkben mára a saját fejlesztésű számítóművek gyártása és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások váltak meghatározóvá. Több mint 3000 alkalmazással sikerült kivívni partnereink elismerését.

Küldetésünk a kezdetektől olyan magas színvonalú, kezelőbarát, nagy megbízhatóságú, költség takarékos számítóművek kifejlesztése és gyártása, amelyek kellőképpen rugalmasan alkalmazhatók a legkülönfélébb áramlásmérési feladatokra és e mellett többlet szolgáltatást nyújtanak a piacon elérhető hasonló termékkel szemben.

Számítóműveink egyaránt jól használhatók a gáz- és olajiparban, az energia- és vegyiparban valamint a gép-, élelmiszer- és gyógszeriparban.

Tevékenységünk magas színvonalának biztosítása céljából 1997 óta ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert működtetünk.

Mivel partnereink többsége szintén működtet minőségbiztosítási rendszert, amely a mérőműszerek időszakos kalibrálását kötelezően előírja - minél teljesebb körű kiszolgálásuk céljából - MSZ EN ISO/IEC 17025 szabvány szerint működő kalibráló labort üzemeltetünk.

Process Control kalibráló laboratórium

Kérjük, bátran lépjen velünk kapcsolatba ha bármilyen kérdése van, vagy érdeklődik a termékeink iránt.

Mindig örömmel segítünk.

A Process Control csapat

Imre Veres, managing director of Process Control Kft.

Veres Imre

ügyvezető

Mint cégvezető próbálom kihozni a legjobbat a csapatból és a lehetőségeinkből. Gondoskodok róla hogy a munkafeltételek mindenkor meglegyenek. Felügyelem az aktuális fejlesztéseket és a gyártást. Tartom a kapcsolatot partnereinkkel, ajánlatokat és szerződéseket készítek, segítem partnereinket a műszereink üzemeltetése során felmerülő problémák kezelésében.

József Kovács

Kovács József

vezető szoftverfejlesztő

Én fogom össze, koordinálom a szoftveres munkákat. Legfontosabb működési területem a kernel faragás, mérés és mérési eredmények feldolgozása, naplózással kapcsolatos dolgok, valamint mindenféle kommunikációs feladvány.

Tamásné Alföldi

Alföldi Tamásné

diszpécser

Gondoskodom róla, hogy a gyártandó műszerek korrektül, időben elkészüljenek. Koordinálom a gyártást, beszerzem az anyagokat, szervezem partnereinknél a félkészek gyártását. Kezelem a raktárt és tehermentesítem a főnököt mindenféle adminisztrációs ügyekben.

Attila Lőrinc, software developer at Process Control Kft.

Lőrincz Attila

szoftverfejlesztő

Én vagyok felelős a kezelői felülethez kapcsolódó megjelenítő programokért, valamint a web szerver és web-es naplószerkesztő szolgáltatások programozásáért. Én bűvölöm továbbá a kártya handler-eket is.

Ákos Gesztesi, főmérnök a Process Control Kft.-nél

Ákos Gesztesi

Főmérnök

Abból a célból, hogy a programozók ne unatkozzanak mindenféle hardvereket követek el. Minőségirányítási vezetőként felügyelem a kalibráló labort és belső auditorként igyekszem hiányosságokat találni a cég minőségbiztosítási rendszerében.

György Kroner

Króner György

Szervizmérnök, laboratóriumvezető

Én mérem be az új műszereket, javítom meg az alkalmazás során meghibásodott/meghibásított műszereket és labor vezetőként felügyelem/végzem a műszerek kalibrálását.

Parts storage room
Parts drawers
Parts drawers
Parts drawers