Rólunk

A Process Control Kft. magyar tulajdonú cég, amely 1990-ben alakult, első sorban folyamatirányítási feladatok ellátására.

Tevékenységünkben mára a saját fejlesztésű számítóművek gyártása és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások váltak meghatározóvá. Több mint 3000 alkalmazással sikerült kivívni partnereink elismerését.

Küldetésünk a kezdetektől olyan magas színvonalú, kezelőbarát, nagy megbízhatóságú, költség takarékos számítóművek kifejlesztése és gyártása, amelyek kellőképpen rugalmasan alkalmazhatók a legkülönfélébb áramlásmérési feladatokra és e mellett többlet szolgáltatást nyújtanak a piacon elérhető hasonló termékkel szemben.

Számítóműveink egyaránt jól használhatók a gáz- és olajiparban, az energia- és vegyiparban valamint a gép-, élelmiszer- és gyógszeriparban.

Tevékenységünk magas színvonalának biztosítása céljából 1997 óta ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert működtetünk.

Mivel partnereink többsége szintén működtet minőségbiztosítási rendszert, amely a mérőműszerek időszakos kalibrálását kötelezően előírja - minél teljesebb körű kiszolgálásuk céljából - MSZ EN ISO/IEC 17025 szabvány szerint működő kalibráló labort üzemeltetünk.

Process Control kalibráló laboratórium

Kérjük, bátran lépjen velünk kapcsolatba ha bármilyen kérdése van, vagy érdeklődik a termékeink iránt.

Mindig örömmel segítünk.

A Process Control csapat

Imre Veres, managing director of Process Control Kft.

Veres Imre

ügyvezető

Mint cégvezető próbálom kihozni a legjobbat a csapatból és a lehetőségeinkből. Gondoskodok róla hogy a munkafeltételek mindenkor meglegyenek. Felügyelem az aktuális fejlesztéseket és a gyártást. Tartom a kapcsolatot partnereinkkel, ajánlatokat és szerződéseket készítek, segítem partnereinket a műszereink üzemeltetése során felmerülő problémák kezelésében.

Ákos Gesztesi, főmérnök a Process Control Kft.-nél

Ákos Gesztesi

Főmérnök

Abból a célból, hogy a programozók ne unatkozzanak mindenféle hardvereket követek el. Minőségirányítási vezetőként felügyelem a kalibráló labort és belső auditorként igyekszem hiányosságokat találni a cég minőségbiztosítási rendszerében.

József Kovács

Kovács József

vezető szoftverfejlesztő

Én fogom össze, koordinálom a szoftveres munkákat. Legfontosabb működési területem a kernel faragás, mérés és mérési eredmények feldolgozása, naplózással kapcsolatos dolgok, valamint mindenféle kommunikációs feladvány.

György Kroner

Króner György

Szervizmérnök, laboratóriumvezető

Én mérem be az új műszereket, javítom meg az alkalmazás során meghibásodott/meghibásított műszereket és labor vezetőként felügyelem/végzem a műszerek kalibrálását.

Attila Lőrinc, software developer at Process Control Kft.

Lőrincz Attila

szoftverfejlesztő

Én vagyok felelős a kezelői felülethez kapcsolódó megjelenítő programokért, valamint a web szerver és web-es naplószerkesztő szolgáltatások programozásáért. Én bűvölöm továbbá a kártya handler-eket is.

Tamásné Alföldi

Alföldi Tamásné

diszpécser

Gondoskodom róla, hogy a gyártandó műszerek korrektül, időben elkészüljenek. Koordinálom a gyártást, beszerzem az anyagokat, szervezem partnereinknél a félkészek gyártását. Kezelem a raktárt és tehermentesítem a főnököt mindenféle adminisztrációs ügyekben.

Parts storage room
Parts drawers
Parts drawers
Parts drawers